Bericht versturen
Thuis >

CHINA MOORE AUTOMATION LIMITED Privacybeleid

Privacybeleid

Beleid en Termijnen

 

1)Verklaring

automationdcs.com wordt in werking gesteld door Moore Automation Limited. Wij („Moore Automation“, „wij“, of „ons“) pogen u van de informatie en de industriële automatische delen te voorzien die u op een efficiënte en geschikte manier nodig hebt. En om het proces te bevorderen, vereisen wij u om met elk deel van onze beleid en termijnen (kort ben voor „termen“ thereinafter) te lezen en akkoord te gaan. Deze beleid en termijn zijn op het gebruik van de Moore Automation-website (plotseling voor " website“) en op het verkopen van producten („enig product“ of „veelvoudige producten“) aan onze klanten („enige klant“, een groep klanten“ of „u“) van toepassing. Ons bedrijf be*houdt zich het recht voor deze beleid en termijn op elk ogenblik zonder voorafgaande kennisgeving te veranderen. De het nota nemen van valutadatum is hieronder de laatste het herzien datum van deze beleid en termijn. U kunt een periodieke visitation op onze website hebben om u te helpen om eender welke wijzigingen te controleren. Als u niet om onder de beperking van deze termijn overeenkomt te zijn, kon u onze website gebruiken en geen producten van Moore Automation niet kopen.

 

2)Online Productcatalogus

Moore Automation levert elke inspanning die nauwkeurigheid van informatie te verzekeren in Online Productcatalogus wordt gepubliceerd over deze Website. Nochtans, maakt Moore Automation geen vertegenwoordiging over de voorgestelde informatie, die verstrekte „reéel“ en zonder garantie van enige soort is. De informatie in Online Productcatalogus over deze Website is zonder voorafgaande kennisgeving voor wijzigingen vatbaar.

De prijzen zijn voor wijzigingen vatbaar op elk ogenblik voorafgaand aan goedkeuring van uw orde door Moore Automation. Onze informatie van het productverschil wordt getoond door de website. De prijzen van de producten zijn die vermeld in het huidige citaatblad op de datum wij uw orde or/and dergelijke andere prijzen goedkeuren die u in het schrijven kunt goedkeuren. Alle prijzen zijn exclusief van de verpakking van en het verschepen van lasten tenzij anders gespecificeerd in om het even welk citaatblad en goedgekeurd in het schrijven tussen Klant en Moore Automation.

Productvoorwaarden: Moore Automation specialiseert zich in de beëindigde industriële oplossingen van de automatiseringscomponent. Betreffende de voorwaarde van elk product die aan de cliënten op de website wordt getoond, als wij een materiële fout in levering, productvoorwaarde vinden of prijs, die uw opmerkelijke orde beïnvloedt, zullen wij u van verwante correcties op de hoogte brengen, en daarna kunt u verkiezen om de correcties goed te keuren, of de orde te annuleren. Als u verkiest om de orde te annuleren, en uw betaling reeds voor de aankoop is voorgelegd, zal Moore Automation een terugbetaling in het bedrag aan voorgelegde betaling uitgeven.

 

1) Gebruikt: Geen originele verpakking. Het kan een ouder versie of een ontwerp zijn, kan tekens van gebruik tonen, en kan niet met documentatie en gehechtheid komen. Garantie door Moore Automation: 1 jaar. De garantie en de steun van de fabrikant zijn nooit van toepassing tenzij anders goedgekeurde garantieperiode

2) Nieuw surplus: Het originele pakket kan worden geopend en het pakket kan tekens van het merken, verkleuring en slijtage tonen. Het product kan een ouder versie of een ontwerp zijn en kan niet met documentatie en gehechtheid komen. Garantie door Moore Automation: 1 jaar. De garantie en de steun van de fabrikant zijn nooit van toepassing tenzij anders goedgekeurde garantieperiode.

3)Gloednieuwe producten: wij verkopen ook nieuwe delen en producten. Wij verkrijgen deze producten door verdelers of officiële verdelers dat wij verhouding met bouwen. Moore Automation Warranty: één jaar. De de fabrikanten“ garantie en steun zijn nooit van toepassing.

* (“ Moore Automation „) is een erkende verdeler van de producten die op de Website worden vermeld en niet met een andere vermelde fabrikant in geen geval aangesloten. De garantie van de fabrikant is niet op enig product van toepassing dat door Moore Automation wordt verkocht, noch de steun van de fabrikant.

* Alle producten worden behandeld door de garantie van Moore Automation 1 jaar vanaf rekeningsdatum, tenzij anders goedgekeurd!

 

3)Het Beleid van de ordegoedkeuring

De klanten kunnen een orde door Website, E-mail, Telefoon of Fax in werking stellen. Maar onze bevestiging voor het ontvangen van uw inkooporder middelen Moore Automation keurt uw orde niet goed.

Als er een verschil voor de vermelde termijnen tussen uw inkooporder of andere documenten en ons beleid en termijnen is, kunnen wij uw orde geval per geval verwerken. Maar wij zullen uw vermelde termijnen niet goedkeuren, en onze beleid en termijnen kunnen een andere voorwaarden altijd vervangen die kunnen elders worden gespecificeerd.

Alle orden zijn onderworpen aan de beschikbaarheid van de productlevering door Moore Automation. Wij kunnen de hoeveelheden beperken of annuleren van om het even welke orde beschikbaar voor aankoop op om het even welke basis, en kunnen ook de hoeveelheid om het even welke speciale aanbiedingen op elk ogenblik zonder voorafgaande kennisgeving veranderen. Wij be*houden ons het recht voor om het even welke orden zonder enig aansprakelijkheid of voorafgaand bericht te verwerpen.

De orden die door nieuwe klanten worden geplaatst kunnen controle vereisen, die vertragingen in ordeverwerking zal veroorzaken.

 

Ordeannulering. Met de geschreven toestemming van Moore Automation, kunnen de klanten de orde annuleren die door Moore Automation wordt verwerkt, op voorwaarde dat de producten met „in voorraad“ status in de bevestiging van de klantenorde die door Moore Automation, producten wordt uitgegeven getoond worden die tonen buiten „in voorraad“ status in klant de ordebevestiging niet cancellable en niet terugbetaalbaar is. In het geval van annulering of andere terugtrekking van een orde die Producten met status buiten „in-voorraad bevatten“ om welke reden ook, niet de kosten van een andere remediërende acties zal beperken die Moore Automation als resultaat van dergelijke annulering of andere terugtrekking, redelijke annulering of aanvulling, met inbegrip van alle verrichte uitgaven en verbintenissen kan verkrijgen aangegaan door Moore Automation voor het kopen van de producten van deze orde, en relevant de uitgaven zullen door de klant aan Moore Automation worden betaald. De verzoeken van de klant om een orde opnieuw te programmeren zijn onderworpen aan goedkeuring door Moore Automation bij zijn enige discretie. De orden kunnen niet worden geannuleerd of worden opnieuw geprogrammeerd nadat het aan de drager door Moore Automation is overhandigd.

 

4)Betalingsvoorwaarden

De klanten komt overeen om de totale hoeveelheid elke rekening geheel volgens de termijnen van Moore Automation te betalen, en kunnen niet tegengaan en aftrekken. Alle prijzen zijn in Amerikaanse dollars. Om het even welk verschil toe te schrijven aan valutaomrekening in Amerikaanse dollars zal door de cliënt ondernemen.

 

5)Belasting

Handel binnen China: Moore Automation wordt gevestigd in Xiamen, China, en door wet, delen en de goederen zijn die binnen China worden de geleverd onderworpen aan de BTW.

Internationale Handel: Alle toepasselijke proformarekeningen, prijzen van PST, van TGV en/of GST-en de makelarijprijzen zijn=zullen= de verantwoordelijkheid van de klant en zullen wordt vervuld op levering.

 

6)Levering en eigendom

Het verschepen en leveringsdata. Het doel van Moore Automation is te werk te gaan verzending en levering dicht aan de vereiste datum van de klant mogelijk. In het algemeen, zullen de orden voor „in-voorraad“ product uit in dezelfde dag worden verscheept als de betaling geheel vóór 11:00am Peking Tijd wordt ontvangen. Maar als de betaling na de het verschepen uiterste termijn wordt ontvangen, normaal zal de orde uit in de volgende werkdag worden verscheept.

De orden voor „pre-aankoopproduct“ zullen om binnen de gespecificeerde periode proberen te sturen wanneer u uw orde aan Moore Automation voorlegt. De klant heeft geweten dat de verzending en de leveringsdata door Moore Automation worden verstrekt slechts ramingen zijn, en Moore Automation zal niet aansprakelijk zijn als dergelijke data geen met. dat zijn. Voor het vermijden van om het even welke twijfels, zou het als geschikte levering moeten worden beschouwd als Moore Automation het product binnen 30 dagen na de vereiste leveringsdatum levert. De klant kan niet een andere partij wegens een vertraging in één partij annuleren.

 

Eigendom en risico van verlies. De drager en de leveringsroute zullen door Moore Automation worden geschikt tenzij specifiek benoemd door de klant.

Als de klant een drager aan Moore Automation benoemt, en Moore Automation het product aan de drager (de FOB- oorsprong, vracht verzamelt) levert, zal de eigendom van het product en het risico van verlies of de schade tijdens verzending overbrengen naar de klant.

Voor alle andere verzendingen, zal de eigendom aan de producten en het risico van verlies of de schade in doorgang door de klant worden gedragen nadat het product aan de aangewezen bestemming is verscheept (Levering bij bestemming, vracht vooraf betaalde en extra vracht).

Uitvoercontroles. Alle gekochte producten zijn onderworpen aan Chinese uitvoercontrolewetten, beperkingen, verordeningen en orden. Alle internationale orden zullen van China overeenkomstig de Verordeningen van het de Uitvoerbeleid worden uitgevoerd.

De klant komt om alle toepasselijke de uitvoerwetten, beperkingen en verordeningen van Chinese of buitenlandse agentschappen of overheid na te leven overeen, en kan producten uitvoeren of vervoeren aan geen verboden of embargoed land, of ontkende, geblokkeerde persoon of entiteit die in zulk Chinees of vreemde rechten en verordeningen wordt vermeld.

De klant verklaart en waarborgt dat hij niet in embargoed land, is niet op een lijst van belemmerde personen, is een geen ontkende is, geblokkeerde persoon of entiteit en juridisch verboden van het kopen van producten of de diensten in het kader van deze Overeenkomst. De klanten zullen verantwoordelijk voor om het even welke die vergunningen zijn voor de invoer worden vereist, uitvoeren of zullen herexporteren.

 

 

7)Garantietermijnen

Moore Automation-waarborgen aan klant dat alle die producten door Moore Automation onder garantie tijdens garantietijd worden verkocht, de garantieperiode van rekeningsdatum geldig is. De garantieverordeningen zoals hieronder:

Tenzij hebben de extra goedgekeurde garantie, of alle producten 3 maanden aan één jaargarantie van Moore Automation.

Moore Automation is geen erkende verdeler, dus is de garantie van Fabrikant niet beschikbaar. De klanten moeten de website van de Fabrikant meer informatie controleren. De klanten moeten Moore Automation over om het even welke producten met gebreken binnen de garantieperiode informeren. De garantie door Moore Automation wordt aangeboden is onderworpen aan goedkeuring en naleving van de het beleid en termijnen die van Moore Automation. Als u de producten binnen garantieperiode wilt terugkeren, zullen wij de producten met gebreken vervangen. Op voorwaarde dat de klant de verwante producten naar Moore Automation volgens de terugkeerbeleid van Moore Automation terugkeert.

Terugkeerbeleid. Volgens Moore Automation-garantietermijnen, kunnen de teruggekeerde producten aan secondenwijzer worden vervangen worden gebruikt of, worden hersteld producten. De vervanging is de enige plicht van onze garantie. Als na pogingen van redelijk tijden, wij een beschikbaar vervangend produkt niet kunnen verstrekken, zal ons bedrijf het aankoopbedrag van het product terugbetalen. Dit zal onze enige verplichting en uw enige remedie zijn.

Na het onderzoek en de bevestiging door Moore Automation, zal het niet onderworpen aan garantie als het productenprobleem door misbruik, verwaarlozing, wijziging, ongepaste installatie, ongeval, onbevoegde reparatie of werd veroorzaakt ongepaste te testen.

Het zal niet onderworpen aan garantie als de serienummer of datumcode wanverhouding is, verwijderd of geschend wij uitver*kopten.

Behalve bepaald in deze die garantie termijnen uitdrukkelijk, zoveel mogelijk bij wet, al impliciete waarborg worden toegelaten

, zijn de voorwaarden het (hetzij statutair of anderen) uitgesloten allen. Wijs speciaal op: Moore Automation maakt geen garantie het respecteren van de verkoopbaarheid van het product, zijn geschiktheid voor om het even welk bepaald doel (gebruik), of overtredingshandeling.

 

 

8)Terugkeerbeleid

Van de terugkeer het Materiële Autorisatie (RMA) Aantal. Geen winst zal door Moore Automation worden goedgekeurd tenzij vergezeld gegaan van een uniek RMA-nummer.

Om het RMA-nummer te verkrijgen, moet de Klant of een online verzoek om terugkeerautorisatie voorleggen of een e-mail naar de huidige winkelbediende verzenden vóór de terugkeer, en de Klant moet de volgende informatie verstrekken: Klantennaam, toepasselijk die rekeningsaantal, serienummer van het Product, en details van Productproblemen door de Klant worden ontmoet. Na de kwestie van het toepasselijke RMA-nummer, heeft de Klant 14 kalenderdagen om het Product te terugkeren en Moore Automation be*houdt zich het recht voor om het even welke onbevoegde terugkeer, terugkeer na de 14 dagperiode voorkomen of de terugkeer die van het Product te verwerpen gecombineerd niet met een geldige RMA.

 

Product met gebrekenwinst. De klant kan Producten met gebreken naar Moore Automation binnen de garantieperiode terugkeren in de „Garantietermen“ sectie wordt gespecificeerd, en de vervanging, de reparatie of de terugbetaling zijn bij de optie die van Moore Automation.

 

Niet gebrekkige Productwinst. De klant kan Product om terugkeer verzoeken binnen 15 kalenderdagen vanaf de rekeningsdatum en Moore Automation zal alle verzoeken geval per geval herzien. Als de Klant de terugkeerautorisatie krijgt en het Product door Moore Automation binnen 30 kalenderdagen na de datum van rekening (het Product moet in dezelfde voorwaarde zijn zoals toen het oorspronkelijk) werd geleverd wordt ontvangen, zal 20% van de nieuwprijs door Moore Automation als het opnieuw bevoorraden van prijs worden behouden en dan worden terugbetaald zal het resterende bedrag. De producten die binnen 30 kalenderdagen worden ontvangen van zullen de rekeningsdatum of in verschillende voorwaarde niet goedgekeurd worden.

 

De teruggekeerde Producten moeten Volledig zijn. Alle Producten moeten in hun totaliteit, met inbegrip van alle originele fabrikantenvakjes, verpakkingsmaterialen, handboeken, kabels, en een andere die toebehoren zijn teruggekeerd door Moore Automation in de originele verzending worden verstrekt. Moore Automation be*houdt zich het recht voor de terugkeer van onvolledige Producten te verwerpen of te verkiezen om een opnieuw bevoorradende prijs van minstens 20% aan te rekenen wanneer de terugkeer wordt goedgekeurd. De klant moet van het gemachtigde RMA-nummer op het verschepende etiket van elke doos nota nemen of het schrijven op de verschepende doos. De klant mag niet het RMA-nummer op de doos van de originele fabrikant schrijven.

 

Het verschepen Kosten. De klant is verantwoordelijk voor de kosten om teruggekeerde Producten te verschepen; Moore Automation is verantwoordelijk voor de kosten van het verschepen vervangingen voor teruggekeerde Producten en zal de verzendwijze van de Klant aanpassen.

Vervoersverzekering. Adviseer hoogst de volledige verzekering, om het verlies en de schade van de terugkeerverzending te behandelen, en de sectie van drager of levering die kan verstrekken bewijst van de verzending hoogst ook wordt geadviseerd. Moore Automation zal niet voor om het even welke verlies of schade tijdens de verzending van de terugkeer aansprakelijk zijn.

 

De teruggekeerde die producten moeten juist zijn tijdens de verzending worden ingepakt. Moore Automation zal niet aansprakelijk zijn want om het even welke schade tijdens het terugkeren zou kunnen voorkomen. Om de mogelijkheid van productschade in doorgang te minimaliseren, moet de klant het product of de doos van de product originele verpakking in de verschepende doos met verpakkingsmaterialen behoorlijk plaatsen. de klant moet verzekeren de producten juist met bellenomslagen of verpakkingsschuim dat zijn worden verpakt. De verzending zonder verpakkingsschuim, bellenomslag en PE (Antistatische) zak is belemmerd. Is de terugkeerverzending aangewezen methode plaats elk product in individuele verschepende doos. Als u veelvoudige producten in dezelfde verschepende doos moet verschepen, elk product wordt ervoor zorgen beschermd door antistatische zak, en door schuim of bellenomslag in te pakken gescheiden. De producten kunnen niet zijn teruggekeerd zoals verspreid of onbeschermd. De verpletterde of beschadigde verschepende dozen kunnen niet voor winst worden begaan. Het product moet niet worden verscheept unboxed of volledig verpakt in bellenomslag en beveiligd op een pallet (zolang het voor de grootte of het gewicht van het product geschikt is)

 

Verwerping/ontvangstproducten die onvolledig of tijdens verzending worden beschadigd die. Als een pakket die die producten bevatten van Moore Automation worden gekocht bij de beschadigd of onvolledige plaats van de klant aankomt, zal de klant weigeren om levering van de drager goed te keuren. Als de klant levering van dergelijke pakketten goedkeurt, moet de klant: (1) beschadigde de nota of de ontbrekende delen op het de leveringsverslag zodat Moore Automation van de drager kunnen een eis indienen; (2) houd handhaven de producten zoals en de originele doos en de verpakking op aankomst zijn; en (3) door methodes om Moore Automation-klantenservice te roepen of Moore Automation te contacteren brengt de accountbeheerder, Moore Automation op de hoogte op tijd, zodat de dragerinspectie kan schikken en beschadigde of onvolledige producten opnemen. De klant zal worden geacht om het product goedgekeurd te hebben als de klant er niet in slaagt om de beschadigde of ontbrekende die delen op te merken en het product bewaart met de originele doos en het pakket wordt ontvangen, en er niet in slaagt om Moore Automation binnen vijf (5) dagen na productenontvangstbewijs op de hoogte te brengen, alsof zij in perfecte voorwaarde aankwamen, en het algemene terugkeerbeleid van Moore Automation is van toepassing.

 

9)Beperking van Aansprakelijkheid

De klant heeft geen recht, en Moore Automation is niet aansprakelijk voor verloren van winst, promotie of productiekosten, administratieve kosten, bedrijfsonderbrekingskosten, gegevensverlies, verwijderings of nieuwe installatiekosten, reputationalschade of klantenverlies, bestraffende schade, intellectuele eigendomovertreding, contract/ordeverlies of om het even welke indirecte, speciale, bijkomende of gewichtige schade van om het even welke aard.

Wat ook de aard is van de eis (of het contract, onrechtmatige daad, garantie of andere eisen) is, en om het even welke eis of compensatie van de klant van Moore Automation niet de inkoopsprijs betaald voor de beïnvloede producten zal overschrijden. (Is de maximumaansprakelijkheid van Moore Automation aan winst, slechts terugbetalingen.)

 

10)Beperking van Gebruik

De producten door Moore Automation worden worden niet geadviseerd of voor gebruik in het levenssteun, chirurgische implant, kern die, of vliegtuigentoepassingen gemachtigd, ook niet voor enige gebruik of toepassing wordt geadviseerd verkocht of wordt gemachtigd waar de mislukking van om het even welke enige component significante verwonding aan personen of bezit kon veroorzaken dat. De klant is het ermee eens dat het gebruiken van of het verkopen van producten in dergelijke toepassingen op eigen risico is en het ermee eens is dat Moore Automation en zijn filialen niet voor om het even welke eisen of schade die uit dergelijk gebruik voortkomen aansprakelijk zullen zijn.

De klant komt om volledig overeen voor Moore Automation en zijn filialen van en tegen om het even welke eisen, schade, verliezen, kosten, uitgaven of aansprakelijkheden te vergoeden die aan Moore Automation en zijn filialen uit of zich met betrekking tot het gebruik of de prestaties van het product in de bovengenoemde toepassingen voordoen, en zijn brandkast van schade te maken.

Het gebruik van de Software zal aan de termijnen van de gebruiksrechtovereenkomst van om het even welke begeleidende fabrikant onderworpen zijn.

 

11)Softwarelicentie

Moore Automation verkoopt slechts hardwareproducten en verkoopt niet de softwarelicentie opnieuw. Sommige hardwareproducten kunnen software bevatten. Als u niet de juiste softwarelicentie van de verwante fabrikant vooraf koopt, kan het niet juridisch werken

Moore Automation respecteert ander intellectuele eigendom, en wij vragen klanten om hetzelfde te doen. De klanten erkennen en zijn het ermee eens dat Moore Automation geen besturingssysteemsoftware of van het softwaregebruik juiste vergunning voor de producten verstrekt die wij hebben verkocht. De klanten erkennen en keuren de wettige softwarevergunningen goed, zijn het softwareonderhoud en de verbeteringen onderworpen aan toepasselijke de vergunningsovereenkomsten van de fabrikantensoftware, zullen de klanten verantwoordelijk alleen een wettige softwarevergunning voor de toepasselijke producten uit de fabrikant verkrijgen.

 

12)Overmacht

Moore Automation zal niet voor vertraging in levering of het nalaten aansprakelijk zijn om zijn verplichtingen uit te voeren toe te schrijven aan oorzaken voorbij zijn redelijke controle, met inbegrip van, maar beperkt niet tot, producttoewijzingen, materiële tekorten, arbeidsgeschillen, vervoersvertragingen, onvoorziene omstandigheden, natuurramp, handelingen of weglatingen van andere partijen, handelingen of weglatingen van burgerlijke of militaire autoriteiten, overheidsprioriteiten, brand, stakingen, vloed, strenge weersomstandigheden, computeronderbrekingen, terrorisme, epidemieën, quarantainebeperkingen, rellen, of oorlog. De tijd van Moore Automation voor levering en prestaties zal door de periode van dergelijke vertraging worden geverlengd. Moore Automation kan ook, bij zijn optie, klant informeren annuleer de orde of het resterende deel zonder enige aansprakelijkheid.

 

13)Het Beleid van het websitegebruik

Verklaring van de inhoud, het auteursrecht, en het handelsmerk. Alle media (download of steekproef), software, de teksten, de beelden, de beelden, UI, de muziek, de video's, de emblemen, de merken, de kunstwerken, en andere inhoud (algemeen genoemd „Inhoud“) op de Website zijn inbegrepen maar beperkt niet tot het ontwerpen, het kiezen en het schikken. De Inhoud op de Website wordt bezeten of door Moore Automation vergunning gegeven of door de originele maker van de Inhoud bezeten. En het is onder de bescherming van auteursrecht, handelskleding, merkenrecht, en bescherming van verschillende andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve speciale verordeningen op deze Termijn, zonder vroeger druk geschreven toestemming door Moore Automation uit, is er geen toelage voor andere websites, media, of voor om het even welk commercieel doel aan exemplaar, voorwaarts verslag, huurt, zendt uit, verdeelt, uploadt, maakt vast, verandert aan het maken van de nieuwe werken, voert uit, geeft digitaal weer, compileert, vertaalt of brengt in elk geval aan een andere computers over. U hebt niet recht op om het even welke octrooien, auteursrechten, commerciële geheimen, handelskleding, rechten van publiciteit, of om het even welke rechten of toestemming over handelsmerken. Moore Automation be*houdt zich alle rechten voor niet die uitdrukkelijk in deze overeenkomst worden verleend.

 

Moore Automation is het handelsmerk of het de dienstteken van Moore Automation. Alle aangepaste beelden, pictogrammen, emblemen, en de dienstnamen zijn de handelsmerken en de de diensttekens van Moore Automation. En sommige beelden worden aangeboden door fabrikanten. Alle andere handelsmerken en de diensttekens behoren tot de activa van elke eigenaar. Het is strikt verboden om eender welke emblemen te gebruiken of de de diensttekens van Moore Automation zonder vroeger drukken geschreven toestemming door Moore Automation uit. Moore Automation erkent geen merkgebonden rente in om het even welke handelsmerken en handelsnamen behalve zijn eigen degenen.

 

Het bezoek en gebruikt deze website. Moore Automation verleent u een beperkte vergunning aan toegang en gebruikt deze website, met inbegrip van het tonen van, het kopiëren van, het verdelen van, en het downloaden van de inhoud, maar slechts voor uw persoonlijk, niet-commercieel gebruik, op voorwaarde dat u de inhoud van deze website, geen auteursrecht, of andere eigendomsverklaringen wijzigt. Als u om het even welk beleid van het websitegebruik overtreedt, zal deze vergunning automatisch geëindigd. Op beëindiging, moet u alle exemplaren in uw bezit onmiddellijk vernietigen.

 

De beperkingen van het websitegebruik. Behalve zoals de uitdrukkelijke autorisatie hierboven, u, deze website of zijn inhoud in om het even welke vorm zonder de vroegere geschreven toestemming van Moore Automation niet reproduceren, wijzigen, verspreiden, downloaden, tonen, overbrengen posten of kan overbrengen. U kunt niet proberen om onbevoegde toegang tot de Website te verkrijgen. Het onbevoegde gebruik van deze website of om het even welke inhoud kan auteursrechtwetten, merkenrecht, wetten van privacy en publiciteit, en communicatie verordeningen en statuten overtreden. De volgende activiteiten zijn uitdrukkelijk ook belemmerd zonder de vroegere geschreven toestemming van Moore Automation: De controle van of het kopiëren van om het even welke inhoud van de website via robot/kruipt/automatische apparaten of handproces; „weerspiegelt“ om het even welke inhoud op een website of andere server; Verzamel of gebruik productlijsten, beschrijvingen of prijzen van concurrerende of voordelige producten van leveranciers; en om het even welk gedrag dat een onredelijke of bovenmatige lading aan de website oplegt of anders zich in zijn het functioneren mengt.

 

Publiceer en breng aan deze website over. Behalve de informatie onderworpen aan de privacy en het beveiligingsbeleid van Moore Automation, zal Moore Automation niet de informatie behandelen u post of aan de website vertrouwelijk of merkgebonden overbrengt. Door informatie naar Moore Automation door de website (door transmissie, die of anders posten) te verzenden, bent u het ermee eens dat Moore Automation die informatie de Privacybeleid van Moore Automation kan in elk geval en voor om het even welk doel, met inbegrip van van Bedrijfs moore Automation doeleinden, onderwerp en slechts aan gebruiken. U kunt geen het dreigen, lasterlijke, pornografische, ontstekings, ontheiligende, of anders ongepaste inhoud posten of overbrengen. Moore Automation be*houdt zich het recht voor dossiers en informatie uit te geven te schrappen en door te geven geacht ongepast.

 

De nauwkeurigheid van informatie en ontkenning. Moore Automation heeft elke inspanning aan geleverd om de inhoud op website voor te stellen nauwkeurig, maar de toevoegingen, de schrappingen en de veranderingen kunnen voorkomen. De inhoud op de website wordt verstrekt „aangezien het is“, noch Moore Automation noch zijn vertegenwoordigers om het even welke vertegenwoordiging of garanties betreffende de inhoud maken. Zoveel mogelijk toegelaten door wet, ontkennen Moore Automation en zijn vertegenwoordigers uitdrukkelijk alle impliciete garanties met betrekking tot de plaats of zijn inhoud, die maar niet omvatten wordt beperkt die aan, impliciete garanties van merchantability, volledigheid, opportuniteit, juistheid, niet-overtreding, of geschiktheid voor om het even welk bepaald doel.

Beperking van Aansprakelijkheid

Op om het even welke voorwaarde, zal om het even welke eis of schade die (hetzij direct of indirect, speciaal, bijkomend, toevallig of bestraffend) uit uw toegang tot of gebruik van (onvermogen toegang te hebben tot of gebruik) voortkomen de inhoud van deze website, noch Moore Automation noch zijn filialen de om het even welke verantwoordelijkheid nemen. Zelfs als Moore Automation van de mogelijkheid van dergelijke damages.your-toegang is geadviseerd en gebruikt op eigen risico is deze website.

 

Verbindingen met deze website

Moore Automation herziet of controleert niet de verbindingen aan deze Website of derde partijwebsites deze Website waarmee verbindt, en niet verantwoordelijk voor zijn inhoud en maakt geen vertegenwoordigen dat zijn inhoud nauwkeurig of aangewezen is. Uw gebruik van dergelijke derde partijwebsites is op uw eigen initiatief en risico, en kan aan de termijnen van gebruik van dergelijke andere websites onderworpen zijn.

 

 

14)Privacy en Veiligheid

Moore Automation is geëngageerd aan het beschermen van uw privacy. De hoeveelheid en het type van informatie die wij uit u hebben bijeengezocht hangen van uw activiteiten en gebruik van onze website af. Bepaalde die diensten door de Website worden verleend kunnen u vereisen om persoonlijk identificeerbare informatie („Persoonlijk en Accountgegevens“) te registreren of te verstrekken voor in wisselwerking staan met onze Website. In dit beleid, „persoonlijk en accountgegevens“ betekent uw naam, firmanaam, accountnummer, adres, het e-mailadres van het telefoonaantal en en een andere persoonlijk identificeerbare informatie, met inbegrip van uw industrie, aankoopgeschiedenis en IP-adres, of een andere informatie die ons toestaat om u te contacteren. Dit beleid beschrijft onze praktijken voor verzamelen persoonlijk en accountgegevens door deze website.

 

Wanneer u onze website doorbladert, kunnen wij uw IP-adres, verwijzingswebsite, browser type verzamelen, en controleren uw activiteiten op onze website. Deze informatie helpt ons om een meer gepersonaliseerde het winkelen ervaring aan u te verstrekken.

 

Wanneer u op onze Website registreert, zullen wij uw gebruikersbenaming, wachtwoord, e-mailadres, veiligheidsvragen, evenals de antwoorden aan uw veiligheidsvragen verzamelen om uw rekening te beschermen. Als u uw wachtwoord vergeet, zullen wij uw veiligheidsvragen en antwoorden gebruiken om u als rekeningsgebruiker te identificeren. U kunt ons helpen uw privacyveiligheid verzekeren door uw gebruikersbenaming of wachtwoord niet te delen.

 

Wanneer u een aankoop op onze Website maakt, zullen wij uw naam, adres en betalingsinformatie verzamelen om uw orde te verwerken. Nochtans, kunt u een van de creditcardaantal en inkooporder aantal telefonisch ook verstrekken. Wij zullen ook uw IP-adres en informatie in „koekjes,“ zoals uw aankoop en login gegevens, verzamelen om uw het winkelen ervaring te personaliseren. Als u punten in uw boodschappenwagentje wilt toevoegen, uw moet browser worden geplaatst om koekjes goed te keuren.

Wanneer u met ons door onze Website communiceert, zullen wij uw e-mailadres en andere informatie verzamelen u om verstrekt te antwoorden uw mededeling.

Als u om het even welke vragen of commentaren over onze privacypraktijken en gebruik van koekjes hebt, te geven gelieve online ons een vraag of contactplaatssteun.

 

15)Anderen

Dit Beleid en Termijnen kunnen niet zonder de geschreven toestemming van Moore Automation worden gewijzigd of worden geannuleerd. Om het even welke bepalingen van dit Beleid en Termijnen zijn onderworpen aan de lokale jurisdictie, en de belemmerde of unenforceable bepalingen in die jurisdictie zullen ongeldig in meer of mindere mate volgens het bevel en unenforceability van de jurisdictie zijn, maar zullen niet de resterende bepalingen in die jurisdictie of andere Termijnen in een andere jurisdictiegeldigheid of uitvoerbaarheid beïnvloeden. De diverse bepalingen die in dit Beleid worden vermeld en de Termijnen zijn slechts van kracht voor de partijen aan de overeenkomst en niet confer om het even welke rechten, voordelen en eisen aan om het even welke persoon of bedrijf buiten de partijen aan de overeenkomst. De definitieve interpretatie en beheersrechten van de bepalingen van dit beleid en de termijnen behoren tot Moore Automation, en dit Beleid en Termijnen zullen de wetten van China worden toegepast, ondertussen onder de jurisdictie van de Siming-Arrondissementsrechtbank van Xiamen-Stad zal zijn.

 

Duur updatedatum: 1 augustus, 2022